Betonlook tegels laten plaatsen
door een expert? Vloerservice!

Betonlook tegels voor een koele, industriële look

Houdt u van een ietwat koele, industriële look? Dat zijn betonlook tegels iets voor u. Een betonlook vloer past in moderne interieurs en is een aanrader voor keuken, badkamer en woonruimte.

Vloerservice: uw specialist in betontegels

Tegels in betonlook plaatsen vraagt veel vakkennis en ervaring. Meestal gaat het om extragrote tegels die met een heel fijne, zo goed als onzichtbare voeg gelegd worden. Vloerservice plaatst uw betonlook vloer perfect en tot in de fijnste details afgewerkt.

Echte betonvloer: flink wat nadelen

Echte beton heeft heel wat nadelen. zo is beton heel gevoelig voor scheurtjes. Na een tijd kan een echte betonvloer kleine en grote scheuren vertonen door temperatuurschommelingen en vocht. En ook zuren en vetten kunnen nefast zijn en grote vlekken veroorzaken.

Vloertegels in betonlook: veel voordelen

Als u kiest voor vloertegels met betonlook, vermijdt u al deze nadelen. Keramische vloertegels met betonlook scheuren niet en zijn volledig bestand tegen vlekken. Bovendien zijn betontegels ideaal voor uw vloerverwarming.

Betonlook tegels voor uw badkamer

Heel wat mensen kiezen tegenwoordig voor betonlook tegels in hun badkamer. Ze combineren wondermooi met witte meubels en sanitair en geven uw badkamer een trendy en luxueuze uitstraling. Bovendien kunt u de betonlook vloertegels combineren met betonlook wandtegels.

Betonlook tegels in grote formaten voor ruimtelijk effect

Een tegelvloer in betonlook ziet er trouwens net uit zoals een echte betonvloer. Vele betonlook tegels zijn verkrijgbaar in grote formaten en we kunnen met een heel dunne voeg werken. Die voeg geven we exact dezelfde kleur als uw betonlook tegels. Het waw-effect is niet te versmaden!

Betontegels voor uw terras en oprit

U kunt ook tegels met betonlook buiten laten leggen op uw terras of oprit. Ook daar zorgen deze betontegels voor een robuuste en strakke uitstraling. Als u kiest voor betonlook tegels in uw woonruimte en op uw terras, wordt alles één prachtig, strak geheel.

Een betonlookvloer voor uw keuken, badkamer, woonruimte, terras of oprit?
Bel 0492 77 52 52 of mail ons.