Tegelwerken buiten? Vloerservice!

Bij Vloerservice zijn we ook specialisten
in vloerwerken en betegeling buiten.

Uw terras perfect betegeld in natuursteen of keramische tegel

Of u nu kiest voor strakke betonlooktegels, tijdloze natuursteentegels of een keramische tegel, wij maken van uw terras een heerlijke plekje. Alles netjes tot in de puntjes afgewerkt, met oog voor detail en een feilloze afwerking.

Zwembandranden in natuursteen of Belgische blauwe hardsteen

Ook voor uw zwembadrand helpen we u verder. Een natuursteen of een Belgische Blauwe Hardsteen worden vaak gekozen momenteel, maar u kunt gerust ook voor een minder evidente natuursteen kiezen. Uiteraard geldt hetzelfde voor de rand van uw zwemvijver of vijver.

Raamtabletten en vensterbanken buiten én binnen

Bij een landelijke woning zorgt een vensterbank in blauwe hardsteen voor een verfijnde afwerking helemaal assorti met de stijl van de woning. Wij plaatsen uw raamtabletten en vensterbanken binnen én buiten perfect en met oog voor detail.

XL en XXL tegels buiten: een specialiteit op zich

Van plan om extra grote tegels buiten te laten leggen? Doe dan zeker een beroep op Vloerservice. XL en XXL tegels leggen voor uw terras of oprit is een vak op zich. Kurt, zaakvoerder van Vloerservice, is een expert in het leggen van groot formaat tegels door zijn opleiding en jaren ervaring.

Tegelwerken buiten? Haal een expert in huis!
Bel 0492 77 52 52 of mail ons.