Vloerservice: kwaliteit bovenop!

Vakmanschap en ervaring

Kurt Paradis is de drijvende kracht achter Vloerservice. Kurt is een vloerder in hart en nieren. Met meer dan 27 jaar ervaring kan Kurt van zichzelf zeggen dat hij dé vakkennis van vloeren wel echt in de vingers heeft.

Verfijnde topafwerking

Vloerservice gaat altijd voor een topafwerking. Kwaliteit, verfijning en oog voor detail zijn onze stokpaardjes. Voor minder gaan we niet. Als klant komt uw tevredenheid op de eerste plaats voor ons.

Enkele specialiteiten

Wij zijn specialisten in het leggen en plaatsen van:

Persoonlijke service

Onze naam liegt er niet om: service komt bij ons eerst! We doen veel meer dan enkel uw vloeren leggen. We denken met u mee over de ideale tegels, de juiste kleur, de perfecte plaatsing. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw project. We luisteren met plezier naar uw wensen en dromen!

Topkwaliteit voor een correcte prijs

Tegenover onze perfecte afwerking en uitgebreide vakkennis inzake vloeren, staat altijd een correcte prijs. U weet ook altijd vooraf waar u financieel aan toe bent door onze gedetailleerde offerte.

Afspraak is afspraak

U kunt er vanop aan dat wij onze afspraken naleven. We respecteren de timing en verwittigen u bij onvoorziene omstandigheden. Op Vloerservice kunt u bouwen!

Onze regio

Wij plaatsen en leggen vloeren en tegels in heel België. We zijn gevestigd in hartje Kempen maar verplaatsen ons met gemak en plezier voor uw project naar alle regio’s in België én daarbuiten.

Tegelwerken of vloerwerken? Haal een expert in huis!
Bel 0492 77 52 52 of mail ons.