XL en XXL tegels laten leggen door een expert?
Reken op Vloerservice!

XL en XXL tegels: een trend die blijft

Extra grote tegels zijn al enkele jaren een trend. Ze laten ruimtes groter lijken, en geven cachet aan uw woning. Bovendien worden de tegels altijd maar groter. Waar vroeger een tegel van 60×60 een extragrote tegel was, is dat vandaag eerder een kleintje. XL en XXL tegels zijn zowel binnen als buiten van een verrassende schoonheid.

XL tegels en XXL tegels leggen: dé specialiteit van Vloerservice

XL en XXL tegels leggen is een ware specialiteit. Kurt, zaakvoerder van Vloerservice, legt en plaats uw XL tegels eigenhandig. Hij heeft verschillende opleidingen gevolgd en is hierin geschoold. U kunt rekenen op zijn vakkennis en precisie.

Voordelen XL en XXL tegels

  • top design: groot formaat tegels geven ruimtes cachet en uitstraling
  • makkelijk in onderhoud
  • weinig voegen
  • tijdloos karakter

Groot formaat tegels: geschikt voor elke ruimte

U kunt groot formaat tegels in elke ruimte tot hun recht laten komen: de moderne keuken, de strakke leefruimte, een impressionante hall, een mooi bureau, …

XL en XLL tegels: ook voor de wanden van uw badkamer

Vooral in badkamers zijn groot formaat tegels heel populair. Als u voor dezelfde tegel kiest op de vloer en tegen de wanden, geeft u dat uw badkamer een prachtige, uniforme en rustgevende uitstraling.

Terrassen in groot formaat tegels

En ook buiten op uw terras doen maxitegels het fantastisch. Laat uw groot formaat terrastegels altijd plaatsen door een specialist zoals Vloerservice. Het correct leggen van maxitegels verreist heel wat vakkennis en ervaring.

Bij Vloerservice primeert de kwaliteit

Onze normen liggen hoog en we werken altijd met veel oog voor detail en precisie. We staan garant voor een verfijnde afwerking. De vloeren die wij plaatsen zijn vakkundig perfect afgewerkt. We hanteren daarvoor correcte prijzen.

Uw XXL tegels en groot formaat tegels laten leggen door een expert?
Doe een beroep op Vloerservice.
Bel 0492 77 52 52