Keramisch parket laten plaatsen door
een expert? Vloerservice!

Parkettegels: helemaal in!

Parkettegels zijn keramische tegels die eruit zien (én voelen) als echte parket. Het verschil met echte parket is heel moeilijk te zien. Parket tegels zijn helemaal in. En Vloerservice plaatst ze met veel vakkennis en oog voor detail. Parkettegels hebben heel wat voordelen.

Keramisch parket: heel wat voordelen

  • keramisch parket is perfect te combineren met vloerverwarming
  • makkelijker in onderhoud dan echte parket
  • keramisch parket behoudt zijn houtlook ondanks intensief gebruik
  • keramisch parket is in tegenstelling tot gewoon parket krasvrij

Houtlook tegels? Laat ze plaatsen door een expert

Hootlook tegels zijn lange keramische tegels. Zo leggen wij parkettegels tot wel 2,5 m lang. Dat vereist vakkennis en precisie. Bij Vloerservice zijn we echte experten in groot formaat tegels zoals deze parket tegels.

Een keramisch parket voor het leven

Omdat keramische parkettegels weinig last hebben van slijtage, gaan ze veel langer mee dan een gewone parket. U hoeft ze na verloop van tijd dan ook niet opnieuw te schuren, in te oliën of wat dan ook. Een keramisch parket is een parket voor het leven.

Van klassieke tot strakke en trendy parket tegels

Parket tegels zijn er in allerlei uitvoeringen. Van een heel strakke look tot de klassieke uitstraling van een eiken parket. U vindt beslist een keramisch parket dat helemaal in uw interieur past. We helpen u graag met de juiste keuze.

Topkwaliteit keramisch parket bij Vloerservice

Vloerservice legt de nadruk op een heel kwalitatieve en professionele plaatsing. Wij zijn echte experten in ons vak. We plaatsen uw houtlook vloer met oog voor detail en een perfecte afwerking.

Een keramisch parket voor uw woning? Krijg uw offerte.
Bel 0492 77 52 52 of mail ons.