Klanten aan het woord over Vloerservice

We zijn zeer tevreden over het geleverd werk te Heffen.

Proper werk maar ook een goede omkadering, goede communicatie – steeds bereikbaar – samen denkend naar oplossingen.

Hoop dat we nog veel kunnen samenwerken.

Philippe Faes

Beste Kurt, bij deze willen we ook nog even laten weten dat we zeer tevreden zijn over jullie geleverde werk! Zowel qua timing, hulp bij keuze van de tegels, als het opgeleverde resultaat!

Misschien voor jullie een iets minder uitdagend projectje maar het resultaat mag er zijn. Zeker nu het helemaal ligt.

Bert Bonroy

Zeer correct en professioneel bedrijf. Direct reactie op mijn vraag en daaropvolgend snelle uitvoering van de werken zijnde tegels van groot formaat geplaatst door vakkundige Vloerder. Werken werden eveneens van kortbij opgevolgd! Zeker aan te raden.

Anne Claire van Rensch

Beste Kurt, hiermee willen we je nog eens bedanken voor het vakkundige werk dat u bij ons geleverd hebt en ook voor de goede service achteraf.

Diana en Peter Hendrickx

Voor een project van mij in Lichtaart (interieurontwerp voor badkamer, slaapkamer en dressing) was de opdrachtgever nog op zoek naar een plaatser voor wandtegels in de badkamer. Nadat de ontwerpplannen op punt stonden, werd Kurt van Vloerservice Paradis aanbevolen.

We zijn dan ter plaatse op de werf geweest om de situatie te bekijken. Kort daarna heeft de klant van Kurt zijn offerte ontvangen en is tot bestelling overgegaan. Volgens een afgesproken planning is Vloerservice dan begonnen. De tegels zelf werden tijdens ontwerpfase al gekozen bij Sanjo Depot. Het type tegels werd zodanig gekozen dat in een douchenis geen hoekprofielen nodig waren; maar wel enige aandacht vraagt bij plaatsing en snijden van de tegels.

Alles werd uitgevoerd met de nodige precisie ook ondanks enkele moeilijkere detailleringen waarmee rekening moest gehouden worden. Even was er een misverstand in een douche met de hoogte, en waren de wandtegels te hoog geplaatst; maar dit werd onmiddellijk opgelost zonder dat dit achteraf te zien is. Resultaat mooi afgeleverd werk.

Ik kan iedereen Vloerservice Paradis aanbevelen. Dankjewel Kurt voor de fijne samenwerking.

Johan Wuyts
Interieurarchitect

Als bij mij een particulier tegels wil kopen dan kan ik zonder enige twijfel Kurt Paradis van Vloerservice aanbevelen. Ik heb al meerdere keren met hem samen gewerkt en hoor achteraf enkel maar zéér tevreden klanten. Van kleine tegeltjes of kleine werven tot grote platen of grote werven, het is altijd leuk om te horen dat ze weer perfect zijn afgewerkt !

Bedankt Kurt voor alles!

Sandra Liekens
Sanjo Depot

Tijdens de zoektocht naar een vloerder voor onze nieuwbouw kwamen we via Sanjo Depot terecht bij Kurt. Hij heeft bij ons de badkamervloeren, gelijkvloers en de keldertrap betegeld.

Alles was top uitgevoerd, behalve de keldertrap. Hier hadden we enkele kleine bemerkingen bij. Kurt is nadien teruggekomen en heeft de trap volledig naar wens uitgevoerd. Tijdens de hele proces was nooit iets teveel gevraagd en vakmanschap staat altijd voorop.

Dat maakt voor ons dat wij een tevreden klant zijn en dat we zowel Kurt als heel zijn team willen bedanken. Good job!

Cedric

Een tijd geleden bracht ik Kurt in contact met een bouwfirma uit de regio : “RDK”. Dat is (van héél lang geleden) een werkgever van me waarbij ik nog steeds goede contacten heb met medewerkers daar.

Na een eerste werf, uitgevoerd door Kurt voor RDK, polste ik via WhatsApp eens of die eerste samenwerking goed verlopen was. Ik citeer hierbij rechtstreeks uit het antwoordje dat ik ontving: “Hé Gert, ja hoor, Kurt is ne super goeie kerel. Aan 2e werf bezig ondertussen. Binnenkort ook een eerste bouw met vloer in de bedding, Komt dik goed! Niet verder aanbevelen bij anderen, wij geven Kurt wel genoeg werk!”

Heel recent (een paar maanden/werven) na die eerste feedback, nog eens gepolst op dezelfde manier : “Ja hoor, nog steeds TOP-werk”.

Keep up that good work, Kurt.

Gert Christiaensen
DIMAR studiebureau

Ook op zoek naar een prachtige vloer voor uw woning?
Bel 0492 77 52 52 of mail ons.