Klein tegelwerk in uw badkamer en toilet

Klein tegelwerk in uw badkamer: oneindig veel variaties

Op zoek naar een mooie badkamervloer en een betegelde badkamerwand? Tegelzetter Vloerservice plaats keramische tegels in zodanig veel vormen en kleuren dat u de stijl van uw badkamer, douche en toilet volledig zelf in handen heeft. Welke grootte of soort tegel u ook kiest, het tegelwerk in uw badkamer bepaalt voor een groot stuk de stijl en sfeer van uw ruimte.

Vloerservice Paradis: ervaren vloerder in regio Antwerpen

Ook voor het kleine werk schakelt u best een professionele vloerder in. Vloertegels en muurtegels plaatsen vereist veel precisie en vakkennis. Nood aan een kleine herbetegeling na waterschade of heeft u zeer specifieke ideeën voor uw badkamer? Voor al uw tegelwerken – groot en klein – bent u bij Vloerservice Paradis aan het juiste adres.

Grote tegels in uw badkamer plaatsen is onze expertise

Bij Vloerservice zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van heel grote tegels. Ze hebben minder zichtbare voegen waardoor kleinere ruimtes optisch groter worden. Bovendien zijn grote tegels ook enorm onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. XXL tegels zijn de perfecte vloer- en wandoplossing voor uw toilet, douche en badkamer.

Ons klein tegelwerk in uw badkamer biedt groot voordeel

Keramische badkamertegels zijn niet enkel elegant en stijlvol, ook de praktische eigenschappen spelen een belangrijke rol. Deze tegels zijn ideaal voor vochtige kamers zoals uw badkamer, douche en toilet:

  • Waterbestendig
  • Hygiënisch
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Superstevig
  • Duurzaam
  • Verkrijgbaar in vele vormen en kleuren

Klein tegelwerk voor uw toilet

Is het tegelwerk in uw toilet verouderd? Is de verf op uw muren verkleurd en bent u op zoek naar een duurzamere oplossing? Wilt u het kleinste kamertje in uw woning een beetje ruimtelijker maken? Kies voor  grote tegels: ze zijn kleurvast, maken uw toilet optisch groter en vragen zo goed als geen schoonmaakwerk. Trek het tegelwerk door naar de gang en creëer een mooi, strak geheel.

Klein tegelwerk douche

Een betegelde douche is volledig waterdicht, zeker als u kiest voor grote tegels. Uw douche oogt dan ook groter en is een stuk hygiënischer omdat er minder vuil ophoopt in de voegen en hoeken. Gebruik dezelfde soort tegel voor de vloer en wanden en geef uw douche een moderne, egale uitstraling.

Prijs plaatsing badkamertegels

Wij leveren steevast topkwaliteit aan een correcte prijs, ook voor kleine tegelwerken. En die prijs hangt af van verschillende factoren:

  • De te betegelen oppervlakte
  • De afmetingen van de tegel
  • De afwerkingsmogelijkheden
  • Uw specifieke wensen

Weet u niet goed wat best past bij uw interieur? Wij komen graag een kijkje nemen en helpen u kiezen.

Klein tegelwerk in uw badkamer, douche of toilet door een professionele vloerder?
Vloerservice Paradis werkt uw badkamer tot in de puntjes af!
Bel 0492 77 52 52 of mail ons.