Klein tegelwerk in uw keuken? Vloerservice is uw tegelplaatser!

Keramische tegels voor uw keukenwand

Er wordt wel eens gezegd dat de keuken het hart van uw woning is. Juist daarom is het belangrijk dat u een oplossing kiest die zowel functioneel als stijlvol is. Keramische tegels zijn het perfecte materiaal voor een onderhoudsvriendelijke keuken: ze zijn vocht- en hittebestendig en verkrijgbaar in elke gewenste vorm en kleur.

Vloerservice Paradis: uw professionele vloerder in Antwerpen en omstreken

De vloer- en wandtegels bepalen voor een groot stuk de sfeer van uw keuken. De juiste tegelkeuze en een nauwkeurige plaatsing zijn dan ook superbelangrijk. Vloerservice Paradis heeft jarenlange ervaring als tegelzetter en werkt uw keuken tot in de puntjes af.

Kleine tegelwerken in uw keuken? Wij komen graag een kijkje nemen!

Of u nu een compleet nieuwe keuken laat zetten of eerder op zoek bent naar iemand die klein tegelwerk uitvoert, bij Vloerservice bent u aan het juiste adres. Het hoeft niet altijd een volledige keukenrenovatie te zijn: wij maken graag tijd voor uw kleine tegelwerken en herbetegeling na (water)schade.

Vloer- en muurtegels in uw keuken: superstevig en onderhoudsvriendelijk

Uw keukenvloer moet tegen een stootje kunnen. Keramische tegels zijn superstevig en enorm onderhoudsvriendelijk: de perfecte eigenschappen voor uw keuken. Wij plaatsen vloer- en muurtegels met verschillende unieke kenmerken:

  • Verkrijgbaar in allerlei afmetingen, kleuren en patronen.
  • Onderhoudsvriendelijk en duurzaam
  • Hygiënisch: een must in uw keuken!
  • Hitte- en vlekbestendig
  • Hoge slipweerstand
  • Krasvrij en slijtvast

Muurtegels in uw keuken: de hygiënische keuze

De reden dat wandtegels zo populair zijn in keukens? Een mooie tegel aan uw keukenmuur geeft niet enkel een leuke toets aan de ruimte, het beschermt uw muur ook tegen vetspatten en andere vlekken. Met een vochtig doekje maakt u de keukenwand eenvoudig proper.

Grote keukentegels zijn onze specialiteit

Zoekt u keukentegels met een authentieke, landelijke uitstraling of verkiest u juist een strak en trendy ontwerp? De mogelijkheden van keramische keukentegels zijn eindeloos. Bij Vloerservice zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van hele grote tegels. Omdat er minder voegen zichtbaar zijn, toont uw keuken groter en is de schoonmaak een stuk eenvoudiger.

Kwaliteitsvol tegelwerk met een persoonlijke service

Wilt u graag muurtegels in uw keuken, maar weet u niet goed welke? Kiest u voor de klassieke witte keukentegel of liever een unieke patroontegel? Vloerservice levert niet enkel kwaliteitsvol tegelwerk, we geven u ook vakkundig advies. Uw professionele betegelaar die samen met u alle mogelijkheden overloopt. Zo mag u rekenen op een eindresultaat dat perfect voldoet aan uw wensen.

Prijs keukentegels

Zoekt u een professionele vloerder die uw keuken vakkundig betegelt? De prijs van ons professioneel tegelwerk hangt sterk af van verschillende factoren:

  • De te betegelen oppervlakte
  • De afmetingen van de tegel
  • De verschillende vormen en kleurvariaties
  • Uw specifieke wensen

Klein tegelwerk in uw keuken? Stijlvolle muurtegels die uw keuken proper houden?
Voor uw keukenwand kiest u professioneel tegelwerk van Vloerservice!
Bel 0492 77 52 52 of mail ons.