Parkettegels: onderhoudsvrije vloer met de charme van écht hout

Wat zijn parkettegels? Populaire vloertegels met houtimitatie!

Op zoek naar een tegelvloer die eruitziet én aanvoelt als echte parket? Wij plaatsen parkettegelvloer die bestaat uit lange keramische tegels met houtstructuur. Deze parketimitatie tegels hebben dezelfde warme uitstraling als een echte parketvloer met het onderhoudsvrije karakter van vloertegels.

Vloerservice Paradis: uw professionele vloerder in regio Antwerpen

Uw tegels met houtlook zorgvuldig geplaatst door een professionele vloerder? Grote vloertegels leggen is dé specialiteit van Vloerservice. Wij leggen graag de nadruk op een kwalitatieve en professionele plaatsing. We hebben een oog voor detail en plaatsen uw parkettegels met perfecte afwerking.

Vakman nodig voor een kleine klus? Kies Vloerservice voor uw klein tegelwerk

Voor Vloerservice Paradis is geen totaalrenovatie te groot en geen tegelherstelling te klein. Heeft u nood aan kleine parkettegelwerken in uw keuken, badkamer of toilet? Heeft u waterschade en nood aan een herbetegeling? Bij Vloerservice Paradis bent u ook aan het juiste adres voor kwalitatief klein tegelwerk.

Waarom kiezen voor vloertegels met parketimitatie?

Uw houtlook vloer ziet eruit als een echte parketvloer. Het verschil is bijna niet te onderscheiden. Bovendien biedt houtimitatie heel wat unieke voordelen:

  • Realistische houtimitatie: ziet eruit als echt hout.
  • Onderhoudsvrij en duurzaam: kras- en slijtvrij.
  • Vochtbestendig en eenvoudig te reinigen: perfect voor uw keuken en badkamer.
  • Comfortabel wandeloppervlak.
  • Ook voor uw muurwanden.

Maatwerk: wij plaatsen houtlook vloer volledig naar uw smaak

Door de unieke grafische mogelijkheden past tegelvloer met houtlook in zowat elke ruimte van uw woning. Of u nu kiest voor een klassieke, rustieke of moderne uitstraling, wij plaatsen parkettegels die perfect voldoen aan uw specifieke wensen. Weet u niet goed welke houtsoort of tegelafmeting het beste past in uw interieur? Wij helpen u graag kiezen.

Parkettegels: perfect combineerbaar met vloerverwarming

Een echte houten vloer is niet altijd geschikt voor vloerverwarming. Uw tegelvloer met houtlook is daarentegen perfect combineerbaar met vloerverwarming: de vloer werkt als een ideale geleider en houdt de warmte lang vast. Dit hoog rendement zorgt ervoor dat u minder stookt en u bespaart op uw energiefactuur.

Prijs houtlook vloer

Wat kosten parketimitatie tegels? De prijs van houtlook hangt sterk af van verschillende factoren:

  • De te betegelen oppervlakte
  • De afmetingen van de tegel
  • Het materiaal en de houtstructuur
  • Uw specifieke wensen

Vloerservice Paradis biedt topkwaliteit voor een correcte prijs. Laten we samen op zoek gaan naar uw ideale vloer- en wandoplossing.

Onderhoudsvriendelijke tegelvloer die de charme van écht hout heeft?
Kies voor het professioneel tegelwerk van Vloerservice Paradis!
Bel 0492 77 52 52 of mail ons.