Houtlook terrastegels: de charme van hout in een stevige tuintegel

Tuintegels met houtlook: gezellig buiten op een betrouwbare vloer

De charme van hout combineren met het onderhoudsgemak van een stevige terrastegel? Wij plaatsen tuintegels met houtlook voor uw buitenrenovatie. Het houtmotief geeft uw terras een warme uitstraling terwijl u geniet van alle praktische voordelen van een keramische tegel.

Vloerservice Paradis: uw professionele betegelaar in regio Antwerpen

Op zoek naar een vloerder die uw terrastegels vakkundig plaatst? Bij Vloerservice bent u aan het juiste adres. Grote buitentegels plaatsen is onze specialiteit. Wij leggen graag de nadruk op kwaliteit en precisie.

Kleine tegelwerken? Een specifieke wens? Vloerservice luistert!

Heeft u nood aan kleine tegelwerken of herbetegeling na schade? Of heeft u een specifiek idee voor uw terras? Laat tuintegels leggen op uw klein terras door een vakman. Vloerservice gaat geen enkele uitdaging uit de weg: van de grootste renovatieprojecten tot de kleinste tegelherstelling, wij helpen u graag verder.

Ontdek de unieke voordelen van uw buitentegels met houtlook

Een echte houten buitenvloer heeft heel wat onderhoud nodig: denk maar aan het jaarlijks schuren en oliën. Houtlook tuintegels hebben dezelfde warme uitstraling als een echte houten terras en zijn veel onderhoudsvriendelijker.

Wij plaatsen buitentegels met houtlook die niet alleen stevig en onderhoudsvriendelijk zijn, ze hebben nog meer unieke kenmerken:

  • Realistische houtlook: de tuintegels zijn voorzien van noesten, nerven en houttinten.
  • Kleurvast: uw terrastegels verkleuren niet door wisselende weersinvloeden.
  • Antislip: u glijdt niet uit bij regenachtig weer of rond uw zwembad.
  • Sfeervolle, natuurlijke uitstraling.
  • Krasvrij en slijtvast.

Liever stoere betonlook of authentieke natuursteen?

Geen fan van houtlook? Kies dan voor strakke betonlooktegels of tijdloze natuursteentegels. Wij betegelen uw terras zoals u dat wenst. Twijfelt u over welke soort tegel mooi zou staan op uw terras? Laten we samen op zoek gaan naar uw ideaal terras.

Prijs terrastegels met houtlook

Wat kost een houtlook terrasvloer? Vloerservice levert steevast topkwaliteit aan een correcte prijs. De kost van uw buitentegels hangt echter af van verschillende factoren:

  • De te betegelen oppervlakte
  • De afmetingen van de tegel
  • Het materiaal en de houtstructuur
  • Uw specifieke wensen

De charme van hout gecombineerd met de stevigheid van een keramische tegel?
Vloerservice plaatst warme buitentegels met houtlook op uw terras!
Bel 0492 77 52 52 of mail ons.