Vloerder gezocht in regio Antwerpen? Ontdek Vloerservice Paradis!

Op zoek naar een goede vloerder of tegelzetter?

Is uw interieur toe aan een opfrisbeurt of zoekt u iemand die de vloeren en wanden van uw nieuwbouw perfect betegelt?  Vloerservice Paradis voert tegelwerken uit voor particulieren en professionals. Voor zowel uw high-end totaalprojecten als uw kleine tegelwerken mag u rekenen op ons kwaliteitsvol tegelwerk.

Vloerservice Paradis: uw professionele vloerder met ervaring

Met bijna 30 jaar ervaring is Vloerservice Paradis uw vaste tegelzetter. De mogelijkheden van ons tegelwerk zijn bijna eindeloos. Laat u daarom adviseren door een echte vakman. Wij denken met u mee en gaan samen op zoek naar de ideale vloer- en wandoplossingen voor uw renovatie of nieuwbouw.

Tegelzetter met expertise in grote tegels

Bij Vloerservice zijn we echte specialisten in het leggen en plaatsen van grote tegels. Grootformaat tegels hebben minder zichtbare voegen en geven kleinere ruimtes zoals uw badkamer, keuken en toilet een ruimtelijke en strakke uitstraling. Ze zijn bovendien enorm onderhoudsvriendelijk en hygiënisch.

Voor al uw tegelwerk – groot en klein – bent u bij vloerservice aan het juiste adres:

Vloerder of tegelzetter in Antwerpen en omstreken

Vloerservice Paradis is dé go-to tegelzetter in provincie Antwerpen. We zijn gevestigd in de Antwerpse Kempen, maar verplaatsen ons voor uw project met plezier naar alle regio’s in België en daarbuiten.

Vloerder in bijberoep voor uw kleine tegelwerken

Voor zaakvoerder Kurt Paradis is geen klus te klein of te ingewikkeld. Heeft u heel specifieke wensen? Heeft u (water)schade en is een kleine herbetegeling aan de orde? Dan moet u bij Vloerservice zijn. Kurt maakt na zijn uren graag tijd voor uw specifieke tegelwerken.

Prijs vloerder?

Wat kost een vloerder of tegelzetter? Bij Vloerservice mag u rekenen op een correcte prijs voor onze uitgebreide vakkennis en perfecte afwerking. Die prijs hangt sterk af van verschillende factoren:

  • De te betegelen oppervlakte
  • De afmetingen van de tegel
  • De verschillende vormen en kleurvariaties
  • Uw specifieke wensen

Wilt u graag een gedetailleerde offerte? Wij maken graag tijd om langs te komen en overlopen samen alle mogelijkheden. Ook wanneer u het nog niet zo goed weet, staan we u met raad en daad bij.

Op zoek naar een professionele vloerder in regio Antwerpen?
Kies voor het kwaliteitsvol tegelwerk van Vloerservice Paradis!
Bel 0492 77 52 52 of mail ons.