XXL tegels in uw badkamer: kies voor maximale impact!

Grote tegels voor uw badkamerrenovatie

Is uw badkamer toe aan een stevige opknapbeurt? Wij plaatsen keramische XXL tegels: esthetisch, elegant én duurzaam. Deze grote tegels zijn waterbestendig en verkrijgbaar in allerhande kleuren en motieven. De perfecte vloer- en wandoplossing voor uw badkamerrenovatie.

Vloerservice Paradis: uw professionele tegelzetter in regio Antwerpen

XXL tegels in uw badkamer vakkundig geplaatst door professionele tegelzetters? Bij Vloerservice is grote tegels plaatsen onze specialiteit! Wij werken uw badkamer af met precisie en een oog voor detail. Weet u nog niet goed welke formaten of soorten tegels u wilt? Wij staan u met raad en daad bij en zoeken mee naar de perfecte betegeling van uw badkamer.

Grote tegels, kleine tegelwerken

Nood aan kleine tegelwerken in uw toilet, badkamer of keuken? Heeft u waterschade en is er herbetegeling nodig? Van totaalrenovaties tot kleine herstellingswerken, bij Vloerservice bent u aan het juiste adres. Wij maken graag tijd voor uw specifieke noden.

XXL tegels in uw badkamer: stijlvol en praktisch

Met grote tegels heeft u minder zichtbare voegen. Dat vergemakkelijkt het onderhoud en geeft een luxueuze en ruimtelijke uitstraling aan uw badkamer. XXL tegels doen uw badkamer niet enkel groter lijken, ze hebben ook verschillende praktische voordelen:

  • Hygiënisch: er hoopt geen vuil op in de voegen
  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
  • Krasvrij en slijtvast

Grote badkamertegels met marmerlook, betonlook of houtlook

De mogelijkheden voor de betegeling van uw badkamer zijn eindeloos. Combineer de neutrale grijs- en beigetinten van uw XXL-tegels met andere kleuren en materiaalsoorten voor een prachtig contrast in uw badkamer. Of u nu kiest voor XXL tegels met betonlook, natuursteenlook of houtlook, wij zorgen ervoor dat uw badkamer volledig naar uw wens is.

Wij plaatsen keramische tegels  in verschillende afmetingen:

  • 120 cm x 120 cm
  • 160 cm x 160 cm
  • 120 cm x 260 cm
  • 160 cm x 320 cm

XXL tegels: ook voor uw badkamerwanden

Grote badkamerwandtegels zijn helemaal in: ze zorgen voor een moderne uitstraling en een ruimtelijk effect. Gebruik dezelfde tegel voor uw vloer en wanden en creëer een strakke eenheid in uw badkamer.

De naadloze inloopdouche

Vloerservice slijpt de XXL tegel op maat van uw inloopdouche. Met een grote vloertegel is uw douchevloer volledig waterdicht omdat die bestaat uit één tegel. Uw douche is ook een stuk hygiënischer omdat er minder vuil kan ophopen in uw voegen en hoeken. Voor uw douche voorzien we een ruwere tegel met een veilige antislip.

Prijs XXL tegels voor uw badkamer?

Wat kosten grote badkamertegels? De prijs hangt sterk af van het formaat, de soort en de afwerking van de tegel. We komen graag een kijkje nemen en overlopen met u de vele mogelijkheden.

XXL tegels voor uw badkamervloer en badkamerwanden?
Vloerservice Paradis plaatst uw XXL badkamertegels!
Bel 0492 77 52 52 of mail ons.